Csípőtabletták, Izmok és ízületek


csípőtabletták

Biotechnológiai eljárással készült hialuronsavat, nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagént, kristályos glukózamint, chondroitin-szulfátot és gamma-oryzanolt tartalmazó táplálék-kiegészítő az ízületek megfelelő tápanyagellátása érdekében. Kezelés: Fiatal állatoknak: legalább 6 hónap ajánlott. Felnőtt állatoknak ízületi degeneráció esetén: legalább hónap.

csípőtabletták

Az állatorvos rendelése szerint, szükség esetén évi kúra végezhető. Mivel a készítmény táplálék-kiegészítő, megszakítás nélkül alkalmazható mellékhatások nélkül.

csípőtabletták

A hialuronsav a synoviális folyadék fő csípőtabletták, a viszkoelaszticitás és a lubrikáns hatás fenntartásában játszik szerepet, védi továbbá a hialinporcot a kopással szemben, csökkenti a gyulladást és elősegíti a porc táplálását.

A gamma-oryzanol hatásos antioxidáns csípőtabletták az immunválaszt moduláló gyulladásgátló. A kristályos glukózamin a porcok rugalmasságát és csípőtabletták, valamint a mozgó ízületekben lévő synoviális folyadék viszkoelaszticitását meghatározó glükózaminoglükánok — pl.

csípőtabletták

Napi adag: 1 tabletta 5 testtömeg kg-onként.